Inbraakpreventie en inbraakherstel

Inbraakherstel volgens PKVWVan Leeuwen's Bouwbedrijf is een allround aannemersbedrijf met oplossingen voor veilig wonen.Al ons materiaal en werk heeft het erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze aanduiding PKVW houdt in dat u een gedegen advies en het beste in hang en sluitwerk krijgt. Uw woning is up-to-date in voorzorg tegen inbraak. Mocht uw woning reeds bezocht zijn door ongenode gasten, dan bieden wij het ook beste in inbraakherstel.

Een woning beveiligd volgens de norm 'Veilig Wonen', verkleint dit de kans op inbraak met 95%! Het PKVW stelt eisen aan woningen op het gebied van inbraakpreventie.Met het certificaat Beveiligde Woning heeft u de zekerheid dat uw woning voldoet aan de standaardeisen voor inbraakpreventie. De werking is simpel. Een inbraak duurt vaak maar 30 seconden. Dankzij die eisen heeft de inbreker meer tijd nodig om binnen te komen. De crimineel is een kenner en ziet het goede hang en sluitwerk, en verlichting voorzien van de PKVW-sticker. Ontmoedigde inbrekers die afhaken komt door inbraakpreventie die werkt.

Inbraakpreventie en inbraakherstel

Sinds medio 2000 zijn de PKVW-bedrijven het aanspreekpunt voor bewoners m.b.t. voorzorgsmaatregelen tegen inbraak. Niet alleen voor het aanbrengen van het juiste hang- en sluitwerk, maar ook voor advies, controle en preventietips. Helaas volgt inbraakpreventie vaak na inbraakherstel. Een dure les die echter veel oplevert. Samen met u bepalen wij de beste vorm van voorzorgsmaatregelen. Veilig wonen is ook prettig wonen. Noodgedwongen inbraakherstel is dan een mooie gelegenheid woonwensen uit te voeren.

Denkt u aan:

Vanzelfsprekend voldoen al onze bouwwerkzaamheden m.b.t. inbraakherstel aan de PKVW-eisen.

Woonhuisbeveiliging

Van Leeuwen’s Bouwbedrijf is het PKVW-bedrijf bij u in de buurt. Maakt u daar gebruik van. Uitgebreide informatie vertelt alles over veilig wonen en wat wij daaraan kunnen doen. Inbraakherstel wordt overbodig als u weet waar inbrekers een hekel aan hebben:

  • niet weten of u thuis bent
  • licht op tactische punten
  • verkeren in tijdnood
  • obstakels moeten nemen
  • goed hang- en sluitwerk
  • elektronische beveiliging

Benieuwd naar wat voor uw woning het best in inbraakpreventie is? Van Leeuwen’s Bouwbedrijf vertelt het u vrijblijvend. Neem contact met ons op voor de beste manier van inbraakherstel: inbraak voorkomen. 

Van Leeuwensbouwbedrijf BV