Dakopbouw en dakkapellen

Met onze dakopbouw en dakkapellen is oneindig te variëren. Ieder verschil in afmeting, positie en kleur geeft een ander effect en een andere uitstraling. De stijl en sfeer hangen af van het type woning. Daarnaast spelen uw persoonlijke voorkeuren en smaak uiteraard een belangrijke rol. Wij maken de dakopbouw of dakkapel geheel naar uw wensen. Uw woning houdt het unieke karakter dat het nu heeft.

Dakkapellen

Veel dakkapellen en dakopbouwen komen van onze. Wij zijn veel verschillende situaties tegengekomen. Deze ervaring heeft geleerd dat we samen met u tot de beste oplossing komen voor uw slaapkamer, hobbyruimte of zolder. U weet wat u wilt en wij schetsen de mogelijkheden. Sterker nog, wij schetsen nog meer opties, en u staat verbaasd van wat mogelijk is. Voorbeelden van werkzaamheden aan dakkapellen zijn:

Wij zijn het aannemersbedrijf met de ervaring in werk aan dakopbouw en dakkapel. Dat is ervaring die u dagelijks in eigen huis terugziet.  Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden die ook voor u geschikt zijn. Van Leeuwen’s Bouwbedrijf benaderen is de beste weg naar de dakopbouw of dakkapel in duurzame materialen.

Van Leeuwensbouwbedrijf BV