Wij zijn een politiekeurmerk
erkend beveiligingsbedrijf

Wij zijn een politiekeurmerk erkend beveiligingsbedrijf. Voor uw veiligheid komt graag in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Op zeer korte termijn keuren wij uw woning en voorzien dit van het certificaat. Er gelden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen eisen waaraan voldaan moet worden. Bij de keuring komen aspecten aan bod zoals:

Als gecertificeerd bedrijf voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen geven wij precies aan wat de beveiliging van uw woonhuis verbetert. Dit varieert van het vervangen van sloten tot het aanbrengen van gehele alarmsystemen.

PKVW eisen voor woonhuisbeveiliging

U krijgt geheel vrijblijvend een offerte van de verbeterpunten. Laat u de werkzaamheden door ons uitvoeren, dan brengen wij de kosten voor het (her)keuren in mindering en ontvangt u het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen. Van Leeuwen’s Bouwbedrijf is een erkend PKVW-bedrijf. Ons werkgebied is Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Hoofddorp. Neemt u voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u alles over onze tarieven en spreken graag iets met u af.


centrumcrimi

Van Leeuwensbouwbedrijf BV