Sinds 1954
De aannemer in Amstelveen
en omstreken

Vakmanschap en ervaring maken ons aannemersbedrijf flexibel en toegankelijk.Die ervaring is opgebouwd uit het jarenlang passend verbouwen van elke denkbaar onderdeel van uw woonhuis. Daarnaast is het handig ons aannemersbedrijf in te schakelen bij nieuwbouw. De opgedane kennis bij verbouw en onderhoud komt van pas om latere aanpassingen sneller en degelijker te kunnen doen. Wij weten hoe uw woonhuis in elkaar steekt.

Nieuwbouw, verbouw en onderhoud in de praktijk

Een geslaagd project begint met een zorgvuldig plan. De start is het kennismakingsgesprek. Dit is meestal bij u thuis omdat het project daar plaatsvindt. Het kan ook op kantoor bij ons aannemersbedrijf, wat zeker bij nieuwbouw al snel de voorkeur krijgt. Zijn er nog geen tekeningen of is er geen bestek aanwezig, dan verzorgen wij dit in nauw overleg met u. Wij kunnen u ook de last van het aanvragen van eventuele vergunningen uit handen nemen. Aannemersbedrijf Van Leeuwen helpt u van A tot Z met:

  • verbouwen van badkamer, keuken
  • bouw van uitbouw, serre
  • plaatsen van dakkapel, dakopbouw

Wij zorgen dat uw plannen werkelijkheid worden. Dit gaat van advies over en aanleg van isolatie tot een totaal nieuwe indeling of renovatie van uw woonhuis. Heeft u verbouwplannen, maar niet goed weet hoe deze te verwezenlijken en/of vorm te geven, dan helpen wij u graag verder op weg. Samen verbouwen wij met duurzame materialen uw eigen huis. In het kader van langer thuis blijven wonen, passen wij ook woningen naar wens aan. De bestaande woning wordt door ons aannemersbedrijf verbouwd tot een levensloopbestendige woning.

Nieuwbouw, verbouw en onderhoud ZAKELIJK

Een ondernemer heeft andere wensen dan een particuliere opdrachtgever.Zakelijke verbouwingen zijn bijvoorbeeld:

  • verbouwen van een industrieel bedrijfspand
  • uitbouw of aanbouw van een kantoorpand
  • beveiliging van een winkelpand

Ook hierbij kan ons aannemersbedrijf het gehele traject begeleiden.Dit vanaf uw persoonlijke wensen tot en met de oplevering van het werk. Indien nodig overleggen wij met de architect en met de onderaannemers, en nemen het complete project voor onze rekening. Wij zorgen wij voor de offerte(s) en nemen de uitvoering van het gehele werk in handen, inclusief het aansturen van de onderaannemers.

Veilig en vertrouwd

Uw aannemersbedrijf veilig en vertrouwd 

Zodra de offerte gereed is, nemen wij die met u door tijdens een vervolggesprek.Eventueel meer- en minderwerk wordt in kaart gebracht en de stelposten worden doorgenomen. U komt niet voor verrassingen te staan.Zelf meewerken aan het verbouwen van uw eigen huis, is leuk en prima. U steekt uw handen uit de mouwen, maar wij houden wel de totale regie van het werk in handen. Ook met eigen onderaannemers aan de slag gaan, is geen probleem. Van Leeuwen's Bouwbedrijf is een flexibel aannemersbedrijf. Bij ons hoeft u geen aanbetalingen te doen, wij factureren in termijnen achteraf. 

Vertrouwen in onze persoonlijke samenwerking, betekent dat u met één vast contactpersoon in ons bedrijf te maken heeft. Op de bouwplaats is de voorman / timmerman de belangrijkste gesprekspersoon. De voorman en uw contactpersoon regelen en coördineren de werkzaamheden; ook die van de onderaannemers. Direct nadat het werk is opgeleverd, lossen wij eventuele zaken op het proces-verbaal van oplevering op. U kunt snel genieten van uw nieuwe of verbouwde woning.

Als aannemersbedrijf zijn wij het liefst zo snel mogelijk bij het verbouwproces betrokken.U krijgt gericht advies en indien nodig sturen wij zaken wat bij. Ideeën over een riante uitbouw of over renovatie van uw huis met duurzame materialen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Aannemersbedrijf Van Leeuwen's Bouwbedrijf bouwt waar u van droomt.

Van Leeuwensbouwbedrijf BV