Onze timmerwerkplaats is een prima
ondersteuning voor onze dagelijkse projecten

Voor kleine klussen en werkzaamheden zijn wij het juiste aannemersbedrijf. Ons vakmanschap in kleine klussen of kleine werkzaamheden in of rondom uw woonhuis spreekt snel voor zich. Kleine klussen leiden vaak tot een groot woongenot. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • het plaatsen van een deurdranger
  • montage van hang en sluitwerk
  • het aanbrengen van tochtstrippen

Ook het materiaal voor deze werkzaamheden hebben wij in huis.

kleineklussen

Bewezen vakmanschap bij kleine klussen ziet bij het veilig aanbrengen van hang en sluitwerk. U kunt bij ons alle modellen komen bekijken. Wij geven de nodige informatie en al uw sloten zijn voorzien van het PKVW-keurmerk. Vakwerk in kleine klussen geeft zo een grote  meerwaarde op inbraakpreventie.

Kleine klussen snel verzorgd

Onze timmerwerkplaats is een prima ondersteuning voor onze dagelijkse projecten. Zo spelen wij direct in op de vraag vanaf de bouwplaats. Met ons vakmanschap in kleine klussen zijn wij zo het aannemersbedrijf dat 1 op 1 werkt. Het project is snel voorzien van de gewenste producten en het werk ondervindt geen stagnatie. Antwoord op uw vragen is ook snel verzorgd. Bel ons met uw vraag. Uw vragen zijn voor ons geen kleine klussen: wij beantwoorden en helpen u graag verder. Van Leeuwen’s Bouwbedrijf behandelt alle klussen zorgvuldig.

Van Leeuwensbouwbedrijf BV