Onderhoud door de VvE
is onderhoud voor de vereniging

Met ons in zee gaan betekent voor elke VvE onderhoud naar tevredenheid. In de praktijk komt u niet voor verrassingen te staan. Onderhoud van appartementsgebouwen begint doorgaans voor de VvE met achterstallig onderhoud. Juist advies is dan nodig.

Dit geven wij voordat handtekeningen zijn gezet en toezeggingen zijn gedaan. Heldere offertes geven een duidelijk overzicht over wat tegen welke prijs wordt gedaan. Duidelijke feedback tijdens de werkzaamheden houdt u contact op de hoogte van de gang van zaken. Onderhoud van appartementsgebouwen houdt voor de VvE bijvoorbeeld in:

Doordacht handelen is voor de VvE onderhoud zonder verrassingen. Hoe snel en soepel samenwerken met ons gaat, is de enige verrassing.

VvE onderhoudsplan

Onderhoud door de VvE is onderhoud voor de vereniging.
Goed onderhoud biedt mogelijkheden tot prettig en onbezorgd wonen. Onze expertise houdt ook in dat melding wordt gemaakt van eventuele bouwkundige gebreken. Een stuk zekerheid voor de VvE bij achterstallig onderhoud. Zekerheid biedt ook onze Calamiteitenservice, 24/7 bereikbaar voor technische meldingen en storingen.

Betrouwbaarheid en eerlijke prijzen staan hoog in ons vaandel. U kunt direct toetsen of onze offerte valt binnen de VvE onderhoudsmeter. Maar onbezorgd wonen door verzorgd onderhoud voor de VvE begint met vrijblijvend contact met Van Leeuwen’s Bouwbedrijf opnemen.

Van Leeuwensbouwbedrijf BV