Uw woonhuisbeveiliging verbeteren

raambeveiligingOm uw woonhuisbeveiliging te verbeteren zijn er een aantal zaken die u zelf kunt doen. Overtuig uzelf dat veilig wonen nodig is. Woninginbraak komt vaker voor dan u verwacht en dit zijn enkele cijfers:

  • de gemiddelde inbraak duurt slechts 30 seconden
  • in Nederland slaan inbrekers zo’n 120.000 keer per jaar toe

Gemiddelde kan het kwaad al binnen 30 seconden geschied zijn. Van alle inbraken vind 1% plaats via ruitbreuk. Van die 120.000 keer inbraken is 90% een gelegenheidsinbraak, die met klein gereedschap wordt uitgevoerd. Gevolg hieruit is dat woonhuisbeveiliging al zeer snel effectief kan zijn.

Wij, als erkend PKVW-bedrijf voeren graag een check met betrekking tot uw woonhuisbeveiliging uit. Hierbij nemen we alle organisatorische, bouwkundige en elektronische mogelijkheden met u bespreken. U ziet direct wat u zelf kunt doen en waar onze hulp nodig is. Als uw woonhuisbeveiliging in orde is, daalt de kans op een gelegenheidsinbraak aanzienlijk.

Hang en sluitwerk
Inbrekers ontmoedigen is het eerste vereiste. Goede sloten doen dat! Wij kunnen de sloten, sleutels aan u leveren en meteen voor u plaatsen. Onze technici beschikken over de nodige kennis en zijn ook allemaal PKVW-gecertificeerd. De benodigde apparatuur hebben te allen tijde bij zich. Het ter plaatse bijmaken van sleutels is dan ook geen enkel probleem.

Onze sloten die voldoen aan de eisen van het politiekeurmerk veilig wonen, te herkennen aan het SKG** logo. Ondanks het SKG-keurmerk zijn er toch veel verschillen tussen kwaliteit en toepassing. Onze technici adviseren u welk hang en sluitwerk waar het meest geschikt is. Uw huis schrikt inbrekers af met de juiste woonhuisbeveiliging.

Inbraakpreventie

Vaak beperkt u met slechts enkele aanpassingen liefs 90% het inbraakrisico. Wij geven u gedegen advies ten aanzien van inbraakpreventie in en rondom uw pand. Tijdens dit bezoek bespreken wij met u de organisatorische, bouwkundige en elektronische mogelijkheden en ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat. De aanwezigheid van woonhuisbeveiliging doet de kans sterk dalen dat een gelegenheidsdief uw woning uitkiest.  Neem contact op met Van Leeuwen’s Bouwbedrijf voor een heldere kijk op inbraakpreventie in Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Hoofddorp.

 

 

Van Leeuwensbouwbedrijf BV