SKG Keurmerk

Goed hang en sluitwerk op deuren en ramen geeft zekerheid. De juiste sloten zijn gemakkelijk voor bewoners en lastig voor inbrekers. Nu zijn er sloten in vele soorten en maten. Wij leveren diverse inbraakwerende sloten met het keurmerk van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG). Er bestaan drie categorieën afhankelijk van de mate van inbraakpreventie van het hang en sluitwerk.

riscoklass

Bij ons staat kwaliteit voorop.
In de praktijk betekent dit voor het hang en sluitwerk:

  • slagvaste sloten
  • inbraakwerend aangebracht
  • gemak in gebruik voor u

Ook het aanbrengen van het hang en sluitwerk in deuren en ramen is iets wat wij in overleg met u doen. Het begint met het advies over welke sloten waar het beste resultaat opleveren. Daarna plaatsen wij de sloten zoals u het graag wilt: niet storend en gemakkelijk te bedienen.

Woonhuisbeveiliging

Bijzetsloten dienen als extra beveiliging op het bestaande hang en sluitwerk. Deze sloten zijn populair omdat de kosten voor aanschaf en montage laag zijn. Veelvoorkomende bijzetsloten zijn het penslot en het sterslot. Ook in deze reeks sloten is ons aanbod volledig up-to-date. Wij leveren bijzetsloten die gelijksluitend zijn met het hoofdslot. Deze bijzetsloten bieden meer veiligheid. De nachtschoot kan niet zomaar uit uw kozijn gerukt worden. Het beslag houdt het slot stevig in de deur en zorgt dat de cilinder niet zomaar kan worden afgebroken.

Deurdrangers:

Iedereen weet het, maar men vergeet het… de deur sluiten. Een simpel stuk inbraakpreventie want inbrekers lopen niet zo maar naar binnen. Een handig onderdeel van het hang en sluitwerk. De deurdranger zorgt ervoor dat de deur altijd weer netjes in het slot valt; ook wanneer u eens een keer niet met uw gedachten erbij bent. Wel zo fijn. Wat nu als de deurdranger zijn werk doet en uw sleutels nog binnen liggen? Dan helpt Van Leeuwen’s Bouwbedrijf met het openen van uw voordeur.

Laat van Leeuwen’s Bouwbedrijf een objectieve blik werpen op het hang en sluitwerk bij u thuis. Dan bent u er zeker van dat u de beveiliging krijgt die u verdient. Neem contact op voor een gedegen advies. Wij zijn uw partner in woonhuisbeveiliging in Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Hoofddorp

Van Leeuwensbouwbedrijf BV