Preventie en advies

De bedoeling vaninbraakpreventie isuw woonhuis of bedrijf minder aantrekkelijk te maken voor inbrekers. De vele inbraken hebben ook voor veel manieren van inbraakbeveiliging gezorgd. Wij komen graag bij u langs om te bekijken welke maatregelen voor inbraakpreventie in en rond uw pand genomen kunnen worden. Wij bekijken:

  • organisatorische mogelijkheden: wat kunt u zelf doen
  • bouwkundige mogelijkheden: wat kan ons bouwbedrijf doen
  • elektronische mogelijkheden: wat kan ons elektriciteitsbedrijf doen

U krijgt een compleet beeld van inbraakpreventie. Doorgaans kan men verbazingwekkend veel dingen zelf doen om het woonhuis te beveiligen.

waakvoorkraak

Naast de anti-inbraak tips die u in eigen hand heeft, geven wij tips als aanvulling nodig is. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Inbraakbeveiliging als geheel

Onze technici die de installatie van de inbraakpreventie verzorgen beschikken over een ruime expertise. Zij hebben ervaring en de benodigde materialen om dit snel en zorgvuldig uit te kunnen voeren. Zo leveren en plaatsen wij uitsluitend sloten met het SKG keurmer. Deze voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook het aanleggen van een alarmsysteem is een van onze specialiteiten.

Een afspraak in verband met inbraakpreventie kunt u telefonisch maken. U kunt ook ons contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Contact opnemen met Van Leeuwen’s Bouwbedrijf is de eerste stap richting werkende inbraakpreventie in Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Hoofddorp.

Van Leeuwensbouwbedrijf BV