Herstellen van inbraakschade

glasNiets is zo vervelend als een inbraak of een poging daartoe. Men zocht ongewenst toegang tot uw eigendommen en u blijft met inbraakschade zitten. Wij herstellen de inbraakbeveiliging thuis of in uw bedrijf snel en op een professionele manier.

Waar nodig plaatsen wij een noodoplossing. Denk hierbij aan het afdichten van ingeslagen ramen of ingetrapte deuren. Naast het herstel van de inbraakschade kunnen wij u ook preventief advies geven om herhaling te voorkomen. Inbrekers keren vaak naar dezelfde buurt terug. Dit maakt het is verstandig om ons een check op inbraakbeveiliging te laten uitvoeren.

Woonhuisbeveiliging en bedrijfsbeveiliging

Inbraakbeveiliging is erg belangrijk. Vooral op momenten dat uw huis onbeheerd is of als u ligt te slapen. Voor bedrijven geldt gewoon dat er niet 24/7 gewerkt wordt. Inbraak komt namelijk vaker voor dan u denkt. Bij inbraakbeveiliging dient gekeken te worden welke maatregelen voor uw woonhuis of bedrijf genomen moeten worden om de kans op inbraak aanzienlijk te verlagen. Wij adviseren op maat wat aan woonhuisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging nodig is om de totale beveiliging aan te scherpen. Omwille van uw veiligheid werken wij met SKG gekeurde sloten. Deze zijn in te delen in de categorieën:

  • standaard inbraakwerend
  • zwaar inbraakwerend
  • extra zwaar inbraakwerend

Vraag onze technici welke sloten geschikt zijn voor het beste in woonhuisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging.

De inbraakbeveiliging in uw huis of bedrijf op een hoger niveau brengen, kan met een alarmsysteem. Wij leveren en plaatsen de meest up-to-date systemen. Hierbij gaan wij uit van een basispakket dat, afhankelijk van uw woning, kan worden uitgebreid met extra detectoren.

Inbraakbeveiliging in Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Hoofddorp laten checken en/of optimaliseren kan. Neem contact met ons op voor en goed gevoel over veiligheid.

 

Van Leeuwensbouwbedrijf BV