Goede bedrijfsbeveiliging
vraagt om een goed bedrijf in bedrijfsbeveiliging

 Wij bieden een alarmsysteem op maat aan. U stelt bepaalde eisen aan uw beveiligingssysteem:

  • bepaalde eisen voor de verzekering
  • meer veiligheid voor een groter woonplezier
  • veiligheid voor uw bedrijf

Met het juiste alarmsysteem kan dit allemaal.
Een beveiligingssysteem is in deze tijd niet meer weg te denken. De criminaliteit gericht op woonhuizen neemt toe en hierdoor wordt ook de vraag naar meer veiligheid steeds groter. Beveiligen door middel van goedgekeurd SKG hang & sluitwerk volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is uw en onze prioriteit. Hiermee neemt de gelegenheid om bij u in te breken direct af. Een alarmsysteem is de perfecte aanvulling:

  • het verkort de duur van inbraak
  • het alarmeert u via GSM of via een gecertificeerde meldkamer

alarmsysteemHet beveiligingssysteem waakt over uw woning.
Als er niemand aanwezig is, maar u wordt ook tijdens uw slaap niet verrast door onaangenaam bezoek. Mogelijkheden zijn een alarmsysteem met aansluiting op de meldkamer of alleen een doormelding naar een door u gekozen telefoonnummer. Alles is naar uw wensen in te vullen, van standaard beveiligen tot zeer uitgebreid.

Beveiligingssysteem met certificaat

Wij kunnen uw alarmsysteem ook opleveren met een VEB Installatie Attest of VEB opleverbewijs. Het VEB-certificaat houdt in dat uw beveiligingssysteem voldoet aan de keuringen en geïnstalleerd is volgens de voorgeschreven BRL2005 versie 2 richtlijnen. Fijn om te weten dat u met vakmensen te maken heeft. Voor onderhoud en storingen bieden wij een service- en onderhoudscontract aan.  De geldigheid van het certificaat van uw beveiligingssysteem komt te vervallen als u het jaarlijkse onderhoud niet laat verrichten.

Meer specifieke informatie over welk alarmsysteem het best in uw situatie past, krijgt u als u contact met ons opneemt. Veiligheid is toch nummer 1 en bij ons begint bij dat met de objectieve kijk naar het hang en sluitwerk en de aanvulling voor een alarmsysteem. Van Leeuwen’s Bouwbedrijf werkt aan veilig wonen in Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Hoofddorp.

Van Leeuwensbouwbedrijf BV